Práca zamestnanca z prirodzeného domáceho prostredia - Petríková, Lucia
Prirodzené domáce prostredie vytvára pre človeka pocit istoty a zázemia. Je to tak aj pri práci z domu, ktorá prináša možnosť flexibility pre zamestnanca. Aké sú možnosti výkonu práce z prirodzeného domáceho prostredia? Aké riziká prináša so sebou takýto výkon práce zamestnanca?