Urban Regeneration Projects and the Role of Municipal Officials: A Strategy-as-practice Perspective - Mizzau, Lorenzo
Proces tvorby a stratégie regenerácie miest zo strany verejných činiteľov. Autori skúmali, ako úradníci samosprávy viedli malý projekt rozvoja mesta Reggio Emilia v Taliansku. Projekt sa zameriaval na transformáciu čiastočne opustenej budovy vo vlastníctve obce na verejne riadený priestor pre spoluprácu.