Účtovanie sociálneho fondu - Macháčová, Tatiana
V predchádzajúcom vydaní časopisu sme priniesli príspevok o pravidlách tvorby, vedenia a čerpania sociálneho fondu vo verejnej správe. V nasledujúcom príspevku sa venujeme účtovaniu tvorby a použitia sociálneho fondu, ako aj overeniu finančných operácií súvisiacich s tvorbou a čerpaním sociálneho fondu finančnou kontrolou.