Účtová trieda 0 – Dlhodobý majetok - Urbanová, Terézia
V piatej časť seriálu o dlhodobom majetku pokračujeme s účtovou skupinou 02 – Dlhodobý hmotný majetok odpisovaný. Tentokrát si podrobne rozoberieme účtovanie na účtoch 022 – Samostatné hnuteľné veci a súbory hnuteľných vecí, 023 – Dopravné prostriedky a 028 – Drobný dlhodobý hmotný majetok.