Individuálna účtovná závierka v samospráve – kontrola zaúčtovania transferov - Majorová, Miriam
Pre správne zostavenie individuálnej účtovnej závierky je štandardom kontrola zaúčtovania finančných vzťahov, ako aj iných druhov transferov s účtovných jednotkách samosprávy. ide o transfery, ktoré predstavujú vzťahy medzi obcou a rozpočtovými alebo príspevkovými organizáciami v zriaďovateľskej pôsobnosti obce, ale aj transfery, ktoré sú poskytované zo štátneho rozpočtu alebo transfery od iných subjektov, ktoré nie sú subjektmi verejnej správy.