Úhrada výdavkov správy daní obcou - Hrtánek, Ladislav
V daňovom konaní vznikajú obciam aj jeho účastníkom rôzne výdavky a nie vždy je jasné, kto ich má uhradiť. Tento článok vysvetľuje najčastejšie situácie, kedy má nárok na úhradu svedok, držiteľ listiny či ustanovený zástupca. Zároveň upozorňuje na lehoty, pri ktorých nárok zaniká.