Leadership Readiness in Higher Education: A SILDM-Based Competency Diagnosis - Némethová, Ildikó, 1974-
Skúmanie vnímania pripravenosti na vedenie študentov prvého ročníka bakalárskeho štúdia, zapísaných v ekonomických a obchodných programoch, pričom sa využíva Korn Ferry Leadership Architect™ ako diagnostický nástroj v širšom koncepčnom rámci Synced Integrated Leadership Development Model (SILDM). SILDM je teoreticky informovaná syntéza zavedených rámcov vedenia a interkultúrnych rámcov, navrhnutá tak, aby odrážala mnohostrannú povahu súčasného vedenia.