Business Environment Constraints and Firm Growth Obstacles: Evidence from Slovak Enterprises - Kirimi, Bonface, 1997-
Skúmanie obmedzení podnikateľského prostredia a ich dôsledkov pre rast firiem na Slovensku s využitím údajov o firmách zo štúdie WBES z roku 2023.