Účtová trieda 0 – Dlhodobý majetok - Urbanová, Terézia
V šiestej časti seriálu o dlhodobom majetku pokračujeme s účtovou skupinou 02 – Dlhodobý hmotný majetok odpisovaný. Tentokrát si podrobne rozoberieme účtovanie na účtoch 025 – Pestovateľské celky trvalých porastov, 026 – Základné stádo a ťažné zvieratá a účet 029 – Ostatný dlhodobý hmotný majetok.