Daňové priznanie subjektov verejnej správy a územnej samosprávy za rok 2025 - Brániková, Mária
Blíži sa termín účtovnej závierky subjektov verejnej správy a územnej samosprávy za rok 2025. Hoci samotný termín daňového priznania má ešte svoj čas, do účtovníctva je potrebné zaúčtovať účtovný prípad, ktorým je splatná daň z príjmov. V prípade, že daňová povinnosť nevznikne, o daňovej strate alebo nulovom daňovom priznaní sa neúčtuje.