Jednotkové testování - představení a praktické využití - Musil, Marek
Jednotkové testovanie je dôležitou oblasťou vývoja softvéru. Autori v článku dané testovanie predstavujú a opíšu jeho využitie v praxi. Ako praktický príklad autori ukazujú implementáciu testovacej metódy vo frameworku jednotkového testovania jUnit.