Predpoklady výkonu práce vo verejnom záujme - Mičudová, Tatiana
Uchádzač o zamestnanie v tzv. verejnej službe musí spĺňať predpoklady výkonu práce vo verejnom záujme. Tento článok sa bližšie venuje jednotlivým predpokladom výkonu práce vo verejnom záujme a poukazuje aj na zmeny, ktoré sú účinné od 1. januára 2026.