Tlačivo daňového priznania subjektov verejnej správy a územnej samosprávy za rok 2025 - Brániková, Mária
Ako správne vyplniť daňové priznanie obce, ktorá popri hlavnej činnosti podniká? Príspevok na konkrétnom príklade obce s hlavnou a podnikateľskou činnosťou ukazuje, ako správne vyplniť daňové priznanie za rok 2025 a vyhnúť sa najčastejším omylom. Vyššie územné celky, rozpočtové a príspevkové organizácie môžu postupovať obdobne.