Účtovanie dobropisov v obciach, v rozpočtových organizáciách a príspevkových organizáciách v ich zriaďovateľskej pôsobnosti - Urbanová, Terézia
Dobropisy – preplatky na elektrickej energii z vlastných prostriedkov, z prostriedkov zriaďovateľa za predchádzajúce účtovné obdobie. Dobropisy – preplatky na elektrickej energii z prostriedkov preneseného výkonu štátnej správy za predchádzajúce účtovné obdobie. Dobropisy – preplatky na elektrickej energii za bežné účtovné obdobie roku 2025.