Priebeh ohliadky vykonávanej pred obcou - Hrtánek, Ladislav
Miestna ohliadka je silný procesný nástroj, ktorý môže zásadne ovplyvniť výsledok správneho konania pred obcou. Jej nesprávny postup však predstavuje reálne riziko nezákonnosti rozhodnutia. Článok vysvetľuje pravidlá dokazovania, práva účastníkov správneho konania aj limity oprávnení obce prostredníctvom príkladov z praxe.