BCPP a banky mají za sebou jeden z nejúspěšnějších roků v historii - Sobková, Martina
Rok 2025 patril medzi mimoriadne silné obdobie Burzy cenných papierov Praha. Tuzemský kapitálový trh potvrdil svoju rastúcu atraktivitu pre investorov a emitentov, a to ako z pohľadu výkonnosti indexov, tak aj aktivity obchodovania a primárneho trhu. Komu sa darilo najviac?