Aktuálne zmeny v zákone o odmeňovaní zamestnancov (1.) Pri výkone práce vo verejnom záujme vo vzťahu k školám a školským zariadeniam - Drotár, Matej
Zaoberá sa legislatívnymi zmenami v oblasti školského manažmentu, konkrétne zavedením príplatku riaditeľa školy v rámci novely zákona č. 553/2003 Z. z. Tento príplatok sa má priznávať riaditeľom materských, základných a stredných škôl na kompenzáciu zvýšenej zodpovednosti a povinností spojených s ich funkciou. Okrem toho novela zavádza aj príplatok za hodnotenie pedagogického zamestnanca a odborného zamestnanca a osobitnú stupnicu platových taríf pre nepedagogických zamestnancov.