Variability in the Organization of Further Corporate Education - Matulčíková, Marta, 1964-
Článok sa zaoberá problémom ďalšieho firemného vzdelávania ako súčasti pracovného rozvrhu. Počas krízy COVID-19 sa priestor na vzdelávanie rozšíril: zamestnanci mohli časť svojho pracovného času tráviť prácou z kancelárie a časť z domu. Štúdia integruje pracovný rozvrh a hybridné vzdelávanie do firemného vzdelávania. Cieľ sa dosiahne vypracovaním modelov vzdelávania a identifikáciou preferencií respondentov so zameraním na kľúčové kompetencie.