Rozhodovacie procesy u manažérov a ich aplikácia v kontexte manažmentu a psychológie - Olejníková, Andrea
Predkladaný článok skúma dynamiku rozhodovania manažérov a zdôrazňuje analýzu a aplikáciu rozhodovacích procesov, vyzdvihuje ich význam v rámci manažérskeho prostredia a ich vzťah k psychologickým aspektom riadenia organizácií. Empirická časť overuje v praxi poznatky nadobudnuté v teoretických častiach za použitiach psychometrických nástrojov v oblasti kvantitatívneho výskumu. V tejto časti sú formulované výskumné otázky, overované na vzorkách respondentov – manažérov v praxi.