Není nebankovka jako nebankovka - Sobková, Martina
Keď sa povie nebankovka, mnohí si dnes predstavia klasického nebankového poskytovateľa úverov. Títo poskytovatelia sú potom považovaní mnohými za spoločnosti, ktoré sú schopné požičať skoro každému. To ale rozhodne neplatí, a ako ukazuje Index zodpovedného úverovania, nie je nebankovka ako nebankovka.