Teaching in the Digital Age: An Open Educational Platform as a Digital Teaching Tool - Muchová, Eva, 1961-
Prebiehajúca digitálna transformácia vysokoškolského vzdelávania zintenzívnila dopyt po dostupných a prispôsobivých výučbových nástrojoch, najmä v ekonómii. Táto práca predstavuje Learn Economics (learneconomics.euba.sk), interaktívnu otvorenú vzdelávaciu platformu vyvinutú na podporu výučby a učenia sa princípov mikroekonómie a makroekonómie v slovenskom jazyku. Platforma integruje krátke inštruktážne videá, interaktívne grafy, prípadové štúdie, testy sebahodnotenia a doplnkové referenčné materiály s cieľom podporiť samostatné učenie a zvýšiť motiváciu študentov.