Slováci vlani v e-shopoch prekonali rekordy - Alenová, Gabriela
Slovenská e-commerce scéna má za sebou mimoriadne úspešný rok, ktorý potvrdzuje neutíchajúci trend presunu nákupných zvyklostí do digitálneho priestoru. Celkový obrat e-shopov využívajúcich túto platformu dosiahol hranicu približne 579 miliónov eur, čo predstavuje nárast o 19 percent oproti roku 2024.