Pečivo predáva rozmanitosť - Kapitán, Peter
Pulty s pekárenskými výrobkami často bývajú výkladnou skriňou predajní s potravinami. Práve chlieb či rožky totiž plnia v nákupoch nezastupiteľnú úlohu a prakticky neexistuje spotrebiteľ, ktorý by si nejaký z týchto výrobkov z obchodu nezobral. No pečivo to má v boji o priazeň spotrebiteľa mimoriadne náročné. Na jednej strane si síce chce každý zákazník kúpiť chlieb, no na druhej si ho každý predstavuje o trošíčku inak. Výrobcom preto nezostáva nič iné, len sa pokúsiť dopytu čo najviac prispôsobiť.