Dôveru si digitál získava pomaly - Kapitán, Peter
Elektronické cenovky, podobne ako mnohé iné technologické riešenia, boli dlho považované skôr za imidžovú záležitosť než za reálneho pomocníka. Obchodníci ich výhody stále objavujú len veľmi postupne, no rovnako sú na tom aj zákazníci. Digitálne štítky pri tovare pritom v regáloch ponúkajú mnoho nových, nepreskúmaných možností, akými sa dá zlepšiť nielen zážitok spotrebiteľa, ale tiež zvýšiť efektívnosť predajne aj riadenia procesov.