Proposal for an Information System for Insurance Contract Management - Zelinová, Silvia, 1987-
Cieľom tejto práce je vyvinúť informačný systém na správu zmlúv o životnom poistení, ktorý bude slúžiť nielen na evidenciu zmlúv, ale aj na sledovanie údajov, ako sú poistníci, dokumenty, poisťovne, doplnkové služby, platby a pripomienky. Článok sa zameriava na celkový technický návrh aj implementáciu jednotlivých komponentov, vrátane frontendu (FE), backendu (BE) a databázy.