Digitalization in Business - Luc, Ladislav
V článku sa autori zameriavajú na podniky pôsobiace v krajinách EÚ, pričom sa osobitná pozornosť venuje porovnaniu Českej republiky s ostatnými členskými štátmi EÚ v štyroch kľúčových oblastiach využívania informačných systémov v podnikateľskom sektore. Konkrétne ide o: cloudové služby, ERP systémy (systémy pre elektronické riadenie obchodných procesov a zdieľanie informácií), CRM systémy (nástroje na získavanie a analýzu informácií o zákazníkoch) a technológie umelej inteligencie (AI).