Optimization of the Marketing Mix for Sustainable Building Materials: The Case of Wooden Buildings in the Czech Republic - Šeda, Markéta
Drevené budovy, najmä tie, ktoré sú postavené z piesčitohlinitých pôd, predstavujú významnú súčasť udržateľnej výstavby. Rastúci dopyt po ekologických a energeticky úsporných riešeniach zdôrazňuje dôležitosť dobre štruktúrovaného marketingového mixu. Článok sa zameriava na analýzu a optimalizáciu marketingového mixu (produkt, cena, propagácia, distribúcia) pre drevené budovy v Českej republike na základe analýzy piatich veľkých spoločností, ktorá bola vykonaná v období od januára 2024 do septembra 2024.