Kyberbezpečnost v průmyslu - Heisler, Ivan
V roku 2026 už nie je otázkou, či výrobu digitalizovať, ale ako zaistiť, aby digitálne srdce výrobného podniku - jeho dáta - zostalo v bezpečí a dostupné i v dobách geopolitickej nestability. Pre strojárenské firmy, ktoré tvoria pancier českej ekonomiky, sa rozhodovanie medzi cloudom a vlastným serverom (on-premise) posunulo z úrovne "IT nákladov" na úroveň "strategickej kontinuity výroby".