Strategic business alliances between Canada and the newly industrialized countries of Pacific Asia - Hung, C.L
Kanadské spoločnosti sú orientované pri svojich obchodných alianciáchna novoindustrializované krajiny Ázie. Hodnotenie odpovedí o úspešnosti týchto aliancií od vedenia podnikov.