Obchodní podmínky v kupní smlouvě Jak zjednodušit obchodování a zajistit stejná pravidla ve vztahu ke všem partnerům - Bejček, Josef
Výklad a obsah pojmu kúpna zmluva. Obchodné podmienky ako doplnok v kúpnej zmluve v tuzemských vzťahoch. Všeobecné dodacie podmienky pre vzťahy medzi firmou a jej zákazníkmi. Uzatváranie a obsah zmluvy. Platobné podmienky.