Ako vymôcť nevymožiteľné Nadácia Fefdoce si trúfa na miliardové pohľadávky v zahraničí - Brožíček, J.
Rozhovor so zástupcom Nadácie Fefdoce. Zameranie a úlohy Nadácie pre rozvoj priaznivý životnému prostrediu strednej a východnej Európy. Vymáhanie zahraničných pohľadávok pre ČR prostredníctvom Nadácie. Fefdoce je nezisková nadácia, ktorá sprostredkováva spojenie pri vyhľadávaní finančnej podpory - grantu - ekologicky významných projektov regiónu.