Vývoj cien akcií bankových domov na Burze cenných papierov v Prahe - Milták, B.
Vývoj obchodov s cennými papiermi Komerčnej banky, Českej sporiteľne, Investičnej a Živnostenskej banky od júna do novembra 1993.