Exportní kupní smlouva a minimalizace rizik Dodací a platební podmínky je nutné sjednat provázaně - Kachlík, Alfons
Uzatváranie kúpnej zmluvy, formulácia cien, dodacích a platobných podmienok, ich vzájomná podmienenosť. Zjednávanie dodacích a platobných podmienok, financovanie vývozu, preprava, colné predpisy, stanovenie ceny. Všeobecné nákupné podmienky.