Šanca: keď sa kôň stane koníčkom V Topoľčiankach je naša génová banka plemien - Potančok, Milan
Chov koní na Slovensku, šľachtiteľská a plemenárska práca. Chovateľské podmienky, žrebčíny. Využitie podmienok na podnikanie a agroturistiku.