Dopad sucha na poľnohospodárstvo SR - Duchoňová, X.
Dôsledky sucha v r. 1993 na poľnohospodársku výrobu. Výpadky hektárových úrod. Rastlinná výroba. Živočíšna výroba. Návrh riešenia na elimináciu negatívnych dopadov sucha v r. 1993 a čiastočné vykrytie nákladov na motorovú naftu v r. 1994.