Automatizácia v privatizácii O privatizovanom podniku treba vedieť čo najviac - Kerekeš, Juraj
Spracúvanie privatizačných projektov pri privatizácii. Automatizovaný privatizačný projekt spracúvaný na osobnom počítači IBM PC. Obsah vzorového privatizačného projektu organizácií. Vypracúvanie údajov požadovaných pre poznanie privatizovaného podniku. Prílohy privatizačného projektu.