Definitívne výsledky 7. kola periodických aukcií v RM-Systéme Slovakia a cenové pásma pre 8. kolo
Abecedne usporiadaný zoznam účastinných spoločností, s ktorých akciami sa obchodovalo v 7. kole aukcií RM-Systému Slovakia. Predpokladané ceny cenných papierov v budúcom 8. kole.