Naděje proti naději - Shtromas, A.
Závery, analýzy a prognózy vývoja v Rusku. Ruská politika v období prechodu, vyhliadky na liberálnu demokraciu a osud Spoločenstva nezávislých štátov (SNŠ). SNŠ a jeho budúcnosť. Koniec komunizmu. Perspektívy konsolidácie liberálnej demokracie.