Prvý polrok obchodovania s cennými papiermi. 2 - Páleník, Viliam
Analýza údajov z formujúceho sa slovenského kapitálového trhu. Výsledky lineárnej regresie pre krátke časové rady, interpretovateľnosť a overiteľnosť. Obchodovanie na BOB a RM-Systéme Slovakia. Celkový pohľad na kapitálový trh.