Umenie potrebuje sponzorov Kultúrny národ sa za podporu odvďačí - Potančok, Milan
Sponzorovanie kultúrnych akcií š.p. AB Kozmetika. Možnosti čerpania financií na kultúru zo Štátneho fondu kultúry Pro Slovakia. Kritériá pre posudzovanie žiadostí pre komisiu divadelníctva.