K modelovaniu finančného a investičného manažmentu. 2 Na hodnotenie potenciálu firmy finančná analýza nestačí - Jemala, Ľubomír
Príklad ucelenej analýzy podnikového potenciálu firmy v NSR. Kritériá tejto analýzy (20), ich bodové hodnotenie.