Materiály Národnej banky Slovenska
Text nasledovných materiálov, ktoré NB SR vydáva v zmysle zákona č.655/1992 o Národnej banke SR: 1. Podmienky NB SR o tvorbe povinných minimálnych rezerv. 2. Podmienky NB SR o vykonávaní nákupu zmeniek (reeskont). 3. Podmienky NB SR o poskytovaní aukčného refinančného úveru.