Neznáma s jasným riešením: to poteší aj podnikateľov Realizácia dobrého nápadu s faktoringovou zárukou - predpoklad budúceho úspechu - Krampl, M.
Rozhovor s generálnym riaditeľom VÚB Factoring, a.s. v Bratislave. Ponuka služieb spoločnosti pre rozvoj podnikania. Ručenie a poskytovanie zálohových platieb na pohľadávky a iné administratívne služby pre podnikateľov. Prednosti poskytovania formy faktoringu oproti bankám, ktoré poskytujú úver.