Vrcholové řízení akciové společnosti - Malý, Milan
Kto riadi účastinnú spoločnosť - manažment, alebo akcionári. Riešenie tohto vzťahu v prechodnom období, v tržnej ekonomike. Orgány riadenia podniku v USA a V. Británii. Situácia v Česku: valné zhromaždenia, predstavenstvo, dozorná rada. - Zverejnenie čiastkových výsledkov teoretickej časti medzikatedrového výskumu VŠE Praha: Zmeny organizačnej architektúry českých podnikov v období transformácie.