Súčasný stav a perspektívy ďalšieho vzdelávania - Monsberger, J.
Pasáže z článku doc.Ing.J.Porvazníka, CSc., uverejnenom v Informačnom bulletine Asociácie inštitúcií vzdelávania dospelých v SR. Aktuálna potreba permanentného ďalšieho vzdelávania ľudí v produktívnom veku. Malá podpora zo strany štátu. Nevyhnutnosť ďalšieho vzdelávania pre úspešný rozvoj ekonomiky.