Manažérska etika - forma podnikovej politiky
Dôvera, služba a vážnosť ako indikátory úspešných podnikateľov. Nové postavenie človeka vo výrobnom procese typu počítačom integrovanej výroby (CIM). Prijatie "Kódexu etiky" v podniku a štyri základné oblasti, ktoré rieši tento kódex. Tri faktory určujúce osobnosť podniku. Strategické podnikové ciele.