Ľudské zdroje - najväčší potenciál v podniku Premena výrobných podnikov pre 21. storočie. 4 - Košturiak, Ján
Správne vedenie ľudí, komunikácia a zvyšovanie kvalifikácie - dôležité časti stratégie moderného podniku. Napriek tomu personál a jeho potenciál najmenej využívaným zdrojom v podnikoch.