Orientácia na mestá - Pánik, V.
Aktivity na podporu programov regionálneho rozvoja. Práca poradenských stredísk pri okresných úradoch. Vznik Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania. Zapájanie obcí na vypracúvanie spoločných programov rozvoja. Vytváranie investičných fondov na podporu regiónov.