Hlásia sa aj nepovinne Zmiešanú komoru potrebujú všetci podnikatelia - Mihók, P.
Fungovanie súčasného komorového systému na Slovensku. Vytváranie branžovej štruktúry komory. Partnerské organizácie komory - vláda a jej orgány. Regionálna štruktúra komory. Vytváranie zmiešanej slovensko-českej komory.