Investujeme s fondy Kolektivní investování - Dědič, J.
Kolektívne investovanie. Investičné spoločnosti a podielové fondy. Otvorený alebo uzavretý podielový fond. Investičné fondy. Ako môžu investovať DIKovia. Otázky ocenenia. Medze investovania.